Over ons

Hallo, mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Danny Schoonens. Ik ben 43 jaar oud en trotse startende ondernemer in Heerlerheide.
Sinds 19 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de fietsenbranche, waar ik binnen verschillende functies veel ervaring heb opgedaan in het vakgebied.
Omdat het “ondernemersbloed” kruipt waar het niet gaan kan, is sinds 1 mei 2018 fietsservice Ghen Heij “geboren” op Heerlerheide in eerste instantie van thuis uit, maar 22 februari 2019 hebben wij de winkel geopend aan de Heulsstraat 33 te Heerlerheide. Hiermee is voor mij een langverwachte droom in vervulling gegaan en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Uw fiets is bij fietsservice Ghen Heij dan ook in goede handen! 

Waar staan wij voor?

Fietsservice Ghen Heij heeft SERVICE hoog in het vaandel staan. We staan daarnaast voor VAKMANSCHAP, goede PRODUCTKENNIS, KWALITEIT, KLANTVRIENDELIJKHEID en eerlijke PRIJZEN. U wilt tenslotte niet teveel betalen om zo lang mogelijk (of opnieuw) van uw stalen ros te genieten. Bij Fietsservice Ghen Heij bent u dan aan het juiste adres.